Hvordan træner vi hjernen til at være kreativ og nytænkende, når vi naturligt søger systemer, vaner og kassetænkning? I innovation lærer vi metoder til at provokere hjernen til at tænke i andre baner end de sædvanlige i håb om at finde nyskabende løsninger på udvalgte problemer.
I innovation arbejder vi bl.a. projektorienteret, så du ikke kun skal udvikle gode ideer, men også arbejde med hele analyseapparatet bag det at få ideen gjort til virkelighed.
I den forbindelse skal du samarbejde med eksterne eksperter inden for den branche, du går ind i med din nye idé. På den måde skal du med faget interagere med omverdenen, og du bliver dermed også udfordret på det personlige plan.
Når vi lærer ny teori, holder vi det hele tiden op på konkrete velkendte eksempler som fx Just-Eat, Tesla, GoMore, Apple eller hvad der nu er relevant i henhold til de modeller og teorier, vi ser på. Herefter skal teorien så sættes i anvendelse på jeres egne projekter.
Kompetencerne fra innovation kan benyttes både hvis du ønsker at kommercialisere ”den gode ide”, eller hvis du ønsker at arbejde med udvikling i en allerede etableret organisation.